Prijaviti se
Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,00 €.
Omogućavamo plaćanje unaprijed na TR, plaćanje PayPal-om i kartično plaćanje.
U slučaju nezadovoljstva, nudimo mogućnost povrata u roku od 14 dana.

O tvrtki iTAK Šport

iTAK Šport d.o.o. Ob železnici 30a 1000 Ljubljana Slovenija

www.itaksport.com

Tvrtka je upisana u sudski registar kod Okružnog suda u Kranju, reg. br. uloška: 2008/24831, Osnovni kapital: 192.000,00€ Ident. br. za PDV (OIB): SI71998578 Matični broj: 3357589000

TR/IBAN: SI56 0433 1000 3108 771 Kod: NOVA KBM d.d., Ulica Vita Kraigherja 4, 2505 Maribor, Slovenija SWIFT: KBMASI2X

iTAK Šport nije samo poduzeće… iTAK Šport je tim. Tim, koji čine pojedinci s dušom sportaša i vizijom kako svima pomoći postići sljedeću razinu u sportu. Da bi to postigli, začrtali smo si put kojim kročimo uz vrhunske svjetske proizvođače sportske opreme, da pomognemo svima koji žele napraviti novi iskorak u svojoj sportskoj angažiranosti.

U našem prodajnom programu ćete tako pronaći proizvode brendova: ANTA, BAUER, WARRIOR, VAUGHN, SHER-WOOD, FISCHER, SALMING, POWERSLIDE itd., koji su namijenjeni širokoj potrošnji, kao i posebnim potrebama svakog pojedinca.

Svoj kutak će kod nas pronaći i NAJMLAĐI jer imamo bogat izbor romobila, klizaljki, rolera i druge sportske opreme, koja će im pomoći u prvim koracima u svijetu sporta.

Naš glavni cilj je prije svega zdravlje i dobro razpoloženje svakog pojedinca. Uz vrhunsku opremu i moderan pristup želimo da zabijete što više golova, trčite brže, skačete više i što je najvažnije, da sve to činite SIGURNO i BEZ OZLJEDA. Naravno, pritom nismo zaboravili niti na »rekreativce«, koji kod nas mogu pronaći vrhunske role i klizaljke.

iTAK Šport: Oprema za sve koji žele više!

ANTA Sports je vodeći brend sportske odjeće koji se već dugi niz godina bavi dizajnom, razvojem, proizvodnjom i marketingom serije sportske opreme ANTA. Kupcima pruža profesionalne sportske proizvode, uključujući obuću, odjeću i dodatke.

Prijavite se na naše e-novosti i primajte novosti i posebne ponude.

PRIJAVA

Filters

Dodavanje u košaricu...

Koristimo kolačiće za pravilan rad web stranice i poboljšanje vašeg iskustva. Njima možete upravljati klikom na “postavke”. Za više informacija pogledajte informacije o korištenju kolačića.